Krásný den a hodně sil v novém školním roce! Jste skvělí. Díky
Komentáře k článku: BACK TO SCHOOL with us!
Krásný den a hodně sil v novém školním roce! Jste skvělí. Díky
Môžem využiť akciu na predplatné, keď mi vyprší až v novembri? Bude sa mi počítať od ukončenia starého predplatného?
Môžem využiť akciu na predplatné, keď mi vyprší až v novembri? Bude sa mi počítať od ukončenia starého predplatného?
Předplatné se vždy přičítá ke stávajícímu. Tedy pokud si objednáte nyní, bude Vaše stávající předplatné prodlouženo o 365 dní. Ani o jeden den nepřijdete.
Přeji další úspěšný školní rok!
Děkuji za váš program English Me! Využila jsem slevy a po zaplacení kartou byl program okamžitě k mání, bez prodlevy. Už si “jedu” můj první výukový plán.
Děkuji za English Me. Po otestování jsem koupila licenci pro sebe i pro dceru, i když je o několik úrovní výš než já. Přesto usoudila, že i pro ni je program přínosem.
Dobrý deň,
Mám záujem si predplatiť English Me. Bývam na Slovensku a mám slovenský účet. Môžem si preplatiť English Me aj zo Slovenska.
Dobrý deň,
Mám záujem si predplatiť English Me. Bývam na Slovensku a mám slovenský účet. Môžem si preplatiť English Me aj zo Slovenska.
Dobrý den,
určitě, platbu můžete provést buď instantně kreditní kartou a nebo bankovním převodem v eurech na slovenský účet. Veškeré instrukce naleznete přímo v English Me při objednání…
V případě dotazů prosím napište.
Marek Vít
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.