Help for English

Kontrolní testy a cvičení

Dobrý den, Vaše stránky jsou bezkonkurenčně nejlepší. Moc mi pomáháte a já Vám za to děkuju :) Jen mi chybí více testů a cvičení na probranou látku. Hledala jsem něco na internetu a v učebnicích, co máme doma, ale není to ono. Zatím si věty sama vymýšlím, ale mám obavy, jestli se podvědomě nevyhýbám náročným větám nebo je naopak nevymýšlím příliš komplikovaně. Taky bych se přimlouvala za náročnější testy a cvičení. Jinak ještě jednou děkuju za Vaši pomoc. S angličtinou jsem začínala snad stokrát, teď mám z učení radost. Květa

Vaše pochvala nás těší, děkujeme.

Jakou konkrétně látku máte na mysli? Na našich stránkách jste žádné testy na vámi probíranou látku nenašla?

Ještě jednou dobrý den, dělám angličtinu pro začátečníky. Cvičení a kontrolní testy tam jsou, ale mně se zdají příliš snadné a není jich moc.

Tak se buď přesuňte na testy o úroveň výš nebo jděte na Testy a odfiltrujte si úroveň elementary.

Bezva! Díky :-D Já jsem dělala jen testy, které jsou na mapě kurzu. Děkuju za radu a hodně spokojených angličtinářů :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od kvetam vložený před 9 lety

Bezva! Díky :-D Já jsem dělala jen testy, které jsou na mapě kurzu. Děkuju za radu a hodně spokojených angličtinářů :-)

Není zač, jsme tu pro vás, tak se nebojte ptát. :-) Good luck and enjoy your studying!

Prosím o radu nejde mi zvuk dik.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Grice vložený před 9 lety

Prosím o radu nejde mi zvuk dik.

Dobrý den,

děkuji za nahlášení problému a omlouvám se za vzniklé komplikace.

Můžete být prosím trochu konkrétnější, v jakém článku a cvičení Vám nefunguje zvuk? jaký prohlížeč používáte?

S pozdravem
Petr Hudík

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.