Help for English

BBC News ONLINE s ENG titulkama

 

Ahoj. Zajímalo by mě, jestli se dá někde na netu spustit stream z BBC s anglickými titulky. Když jsem by v Anglii, tak to tam běželo všude na každý televizi. Teď jsem zkoušel stránky BBC a nejde spustit nic. Maximálně nějaký MP3 podcasty a podobný kraviny, ale ne stream ani video. Že prý nejsem v UK. Mám dojem, že to kdysi normálně fungovalo a šlo se koukat.

Každopádně: máte s tím někdo zkušenosti? Povedlo se někomu najít na netu stránky, kde se na Online BBC stream dá koukat s titulkama? Je možný nastavit ty online titulky na kabelovce? Ikdyž nejsi v UK? Rád bych si doma udělal z BBC news takovou hezkou anglickou kulisu i s titulkama, abych si navodil to prostředí, ale nemůžu to nikde sehnat. Díky za pomoc

Vážně nikdo neví????????????

Musel byste si nastavit, že jste prostě v UK, jinak to nepůjde. Stejně jako v UK byste nemohl koukat na ivysilani.cz

To nastavení není ovšem úplně jednoduché, v podstatě potřebuje “přesvědčit” svůj prohlížeč (případně televizní přístroj), že se nacházíte v Británii a ne v ČR, na což ale existuje spousta nástrojů (placených i zdarma).

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.