Potřebovala bych se zdokonalit v psaní v angličtině. Nemáte někdo dobrý typ na nějaký kurz online. Zkoušela jsem hledat na netu, ale neuspěla jsem. Díky za pomoc.
Potřebovala bych se zdokonalit v psaní v angličtině. Nemáte někdo dobrý typ na nějaký kurz online. Zkoušela jsem hledat na netu, ale neuspěla jsem. Díky za pomoc.
Navrhuji psát si anglicky blog a požádat o komentáře k němu někoho angličtinářsky soudného.
Mě docela pomohlo nalézt si penfrienda se kterým jsme si psali anglicky a když si najdeš native speakra a požádáš ho, aby ti případně opravil chyby, je to asi to nejlepší řešení. Navíc k tomu jako bonus získáš kamaráda a spoustu nových informací o té dané zemi. Doporučuju se zaregistrovat tady http://www.interpals.net/ já osobně jsem tam našla spoustu skvělých lidí, třeba budeš mít taky štěstí.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.