Help for English

Participium

MacDonald made his name creating the type of dresses that major celebrities like to be seen wearing at high-profile events such as film premieres and awards ceremonies.

Proč je creating a wearing s ing?

Co to v této větě zkracuje? Kdyby šlo, tak mi to ukažte rozepsané.

Ještě jeden problém:
It's just as much fun singing in a choir as it is playing the drums.
Nemělo by být za fun to a potom infinitiv sing, to stejné za as.
Věta by potom vypadala takto:
It's just as much fun to sing in a choir as to play the drums.

Díky

Tak posnažím sa pomoct.......cre­ating the type = zhotovovaním, navrhovaním je to vlastne slovesne podstatne meno.........­.........ten druha cast poukazuje na to ze celebrity chcu aby ich videli prave vtedy ked maju oblecenie.

Mac Donald is known for his job, which is creating the type of dresses in which celebrities want to be seen at high…

Hope, I am right:)

Já samozřejmě vím, co ta věta znamená, jen mi jde o gramatické vysvětlení.
To Vaše vysvětlení se mi zdá moc volné. V to druhé větě tam potom vůbec nemáte wear…
Kdyby se k tomu vyjádřil ještě někdo, tak by to bylo super.
+ k té větě s fun

Myslím, že „fun“ prostě váže ingovou formu, že to není o vysvětlení, ale spíše o zapamatování.
It is fun studying there.

wearing dle mě je v časové větě participum a nahrazuje …like to be seen KDY ? when they wear it…

Myslím, že „fun“ prostě váže ingovou formu, že to není o vysvětlení, ale spíše o zapamatování.
It is fun studying there.

wearing dle mě je v časové větě participum a nahrazuje …like to be seen KDY ? when they wear it…

jj s tím fun máš pravdu a s tím participum bych řekl, že taky. Díky

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.