Help for English

Jazyková škola pro úplného začátečníka

 

Nemáte někdo zkušenosti s dobrými jazykovými kurzy pro dospěláka, který je absolutně angličtinou nepolíbený? Přítel se nikdy anglicky neučil, jenom němčinu a jazyky mu příliš nejdou, ani v té němčině se při celoživotním studiu nedostal ke schopnosti základní konverzace. Chtěla bych aby se učil anglicky, s čímž bych mu mohla pomoci, navíc bychom mohli mluvit spolu. Ale netroufnu si učit ho úplné základy, sama je nemám příliš dobré, anglicky se domluvím díky pobytu v zahraničí. Nerada bych ho tedy zkazila, třeba mou špatnou výslovností. Napadají mě tedy nějaké intenzivnější kurzy angličtiny pro úplné začátečníky. Někde kde by se hodně mluvilo a ne jen tupě překládaly věty. Sama z vlastní zkušenosti vím, že ne každý kurz je dostatečně kvalitní. Nevíte o nějakých dobrých kurzech v Praze nebo středních čechách? Budu ráda za jakékoliv tipy. Děkuji.

Já vám za sebe mohu doporučit jazykovou školu Akcent. Tam najdete kurzy i pro začátečníky.

Za sebe mohu doporučit http://www.agenturamotivace.cz/ Navštěvuji kurzy několik let a jsem maximálně spokojená. Neměnila bych.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.