Help for English

Nefunkčnost překladu slovíček

Již určitou dobu mám problém s vyhledáním slovíček. Pokud jsem dříve vložil do rubriky Hledat slovíčko a odklikl Vyhledat – okamžitě se objevil jeho název v angličtině. Až do dnešního dne jsem musel následně ještě kliknout Slovíčka a pak se teprve objevilo slovíčko v angličtině i s jeho zobrazenou výslovností a možností poslechu jeho výslovnosti. Asi před půlhodinou však došlo k tomu, že po odkliknutí Slovíčka naběhne text Nebylo nic nalezeno. Vůbec nechápu v čem je příčina této nepříjemnosti.

Dobrý den,

omlouváme se, prověříme a případně opravíme.

Dobrý den,

nasazoval jsem novou verzi vyhledávání a bohužel se v něm objevilo několik problémů. Nyní by to mělo být opraveno, můžete to vyzkoušet. Objevuje se nějaký problém i nadále?

zadala som vyhladat “modalne” v “clankoch” a hlasi to, ze nebylo nic nalezeno

problem asi pretrvava

Já když zadám “modální” tak mě to najde v článcích 3 strany, takže já si myslím že to funguje. A to hledání článků už mi taky funguje.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.