Help for English

zk. STANAG 1

 

Prosím, má někdo zkušenost s touto zkouškou? Jaká je to úroveň? B1/B2 ? Já jenom vím, že je to zk. NATO – tedy Ministerstvo vnitra a obrany. Dělal někdo tuto zk? Kde by byly nějaké materiály, atd. Prosím o info . Potřebuji to nutně a brzy. Díky moc všem :-)

prosím, poraďte nebo mi někam “odkažte”. Díky :-)

Asi nikdo ze stálic s touto zkouškou zkušenosti nemá. A nezkoušela jsi gůglit?

zkoušela, ale dozvěděla jsem se jenom to, co jsem psala, pak nějaké odkazy na Min. vnitra, které nefungujou. Tak fakt nevím, kde najít další info. Díky , jestli někdo něco vypátrá a dá mi vědět. :-)

http://www.stanag6001.com/tests-testy/
http://www.jazyky.com/…ova-zkouska/
https://en.wikipedia.org/…on_Agreement

a pak si můžeš zadat toto do vyhledávače: STANAG 6001 TEST SYLLABUS FOR CANDIDATES a vyjede ti Word document, kde je takový podrobnější popis té zkoušky. Když jsem se na ty testy dívala, přijde mi to jako B2 (level 1) až C2 (level 4). STANAG 6001 je jazyková zkouška NATO, je to zkratka standard agreement.

Lucko, moc díky. Něco z toho jsem taky našla a díky tvým odkazům už jsem “doma” :-)

[PDF]self study – Jazykový inštitút www.ji.mil.sk/…les/3027.pdf Translate this page Táto učebná pomôcka je určená výhradne k samostatnej individuálnej príprave … Keďže skúška podľa normy STANAG 6001 overuje jednotlivé jazykové …

to je nejaka vojenska anglictina?

mhmm: díky moc. Super!:-) Jo, jo, tuto zkoušku požadují Min. obrany a vnitra. Jiné neuznávají. Podle toho, co jsem taky zjistila ta 1 ani není přímo vojenská angličtina, ale spíš všeobec. Jenom jsou to zk. pro NATO. :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.