Help for English

Překlad vět a frází

Ahoj, potřeboval jsem přeložit několik frází a vět. Napíšu sem mé pokusy pro překlad, byl bych opravdu vděčný za vaše názory, nebo pomoc s překladem. Budu velmi vděčný, angličtina mi opravdu nejde.

• 1) The Daily Quiz is about to start. Hooray!

Denní kvíz zachvíli začne.Sláva!

• 2)Domination is about to begin. Everyone get ready!

Domination začíná. Všichni buďte připravení!

• 3) The Gauntlet event has begun. We welcome all warriors to join in the action!

Gauntlet event započal. Uvítáme všechny bojovníky, aby se připojily!

• 4)The Angels have been liberated. This world will soon be purified!

Andělé byli osvobozeni. Tento svět bude brzy vyčištěn!

• 5)The 64 players qualied for Domination has been determined. Warriors, prepare yourselves!

64 hráčů se kvalifikovali pro Domination.Vá­lečníci připravte se !

• 6)The Chosen Few! Domination Round has ended. Congratulations ! You made it to the next round!

Vyvolení! Domination končí. Gratulujeme ! Dodělejte to do dalšího kola.

• Defeat me to get Mastery Stones!

Mým poražením získáš mistrovské kameny!

Můj pokus o překlad je dost chabý, ale chtěl jsem, aby bylo vidět, že jsem se alespoň pokusil něco vymyslet :)

Gratuluji, snažil jste se hodně a až na pár chybek to je dobře! :-)

2 – Domination za chvíli začne. Připravte se!
3 – … Zveme všechny bojovníky, aby se zapojili.
5 – ta anglická verze má taky nějaké chyby (nevím, zda přepisem, nebo už to tam tak bylo), takže by to asi mělo být: Do Domination se kvalifikovalo 64 hráčů …
6 – Hrstce Vyvolených: kolo Domination skončilo. Gratulujeme! Dostali jste se/Postoupili jste do dalšího kola.
7 – buď váš překlad nebo Poraž mě a získáš Mistrovské kameny.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.