Viz výše a dodávám jako učitelé/lektoři a i jako studenti. Využili jste ji? Nevadil Vám nedostatek kontaktu? Technické trable? Naučili jste nějakého šílence ve dvě ráno? Popřípadě proč jste se pro ni rozhodli jako studenti? atp. Dík,Katka
Viz výše a dodávám jako učitelé/lektoři a i jako studenti. Využili jste ji? Nevadil Vám nedostatek kontaktu? Technické trable? Naučili jste nějakého šílence ve dvě ráno? Popřípadě proč jste se pro ni rozhodli jako studenti? atp. Dík,Katka
Skype jsem využil jak v pozici studenta, tak učitele a obojí mi
vyhovovalo. Je pravda, že sám jsem učil přes Skype vždy pouze lidi, které
jsem předtím učil “normálně”, takže jsme se už znali.
Nedostatek kontaktu není na závadu – dokonce jsme vlastně ani
nepoužívali kameru, jen zvuk.
Jednoznačně doporučuji sluchátka s mikrofonem – notebookový zvuk
samotný není nic moc.
Využíval jsem to hlavně během prázdnin (mohl jsem učit z chalupy) nebo
když se student nemohl fyzicky dostavit na hodinu a nechtěl o ni
přijít – vždy se hodina dohodla předem, žádné nehlášené hovory.
(Doporučuji
případně Skype na noc vypínat.)
Skype jsem využil jak v pozici studenta, tak učitele a obojí mi vyhovovalo. Je pravda, že sám jsem učil přes Skype vždy pouze lidi, které jsem předtím učil “normálně”, takže jsme se už znali.
Nedostatek kontaktu není na závadu – dokonce jsme vlastně ani nepoužívali kameru, jen zvuk.
Jednoznačně doporučuji sluchátka s mikrofonem – notebookový zvuk samotný není nic moc.
Využíval jsem to hlavně během prázdnin (mohl jsem učit z chalupy) nebo když se student nemohl fyzicky dostavit na hodinu a nechtěl o ni přijít – vždy se hodina dohodla předem, žádné nehlášené hovory. (Doporučuji případně Skype na noc vypínat.)
Děkuji,Franto. Jsem na rok mimo učení v Anglii a spřádám plány jak to od listopadu rozjedu. Pochopila jsem,že doba si to žádá a musím učit i přes Skype. Na druhou stranu se při tom výrazně otevře trh v prostoru i čase,teoreticky všude. Jen mám problém, že jsem citlivec a kontaktňák a introvert.....no nějak se to poddá. A u nás v Brně angličtinářů jak listí na podzim.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.