Help for English

Poradí mi konečně někdo?

Zdravím! Sháním výukový program (bohužel musí jet offline) pro AmE. Jsem skoro úplný začátečník. Mám Langmaster Angličtina Elements, ale nevyhovuje mi – jednak se mi zdá, že i já jsem tam našel dost chyb, jednak do mě cpe BrE (ačkoliv do Anglie se nechystám narozdíl od US). Nejlepší je English Me, ale bohužel jsem velmi málo schopen se připojit a takovou frekvencí učení bych se nikdy nic nenaučil. Prostě potřebuju něco jako English Me ale offline… Ví někdo prosím? Díky

Existuju vyukove programy na CD, skus pozriet v obchodoch, napriklad aj na tu dole reklamovanych englishbooks.cz.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od mhmm vložený před 9 lety

Existuju vyukove programy na CD, skus pozriet v obchodoch, napriklad aj na tu dole reklamovanych englishbooks.cz.

Děkuju za radu, ale spíš mi šlo o to, jestli někdo má zkušenosti s nějakým takovým programem a hlavně s jakým. Je mi jasné, že softwaru je dost. Jen mi přijde, že u Langmasteru jsem “naletěl” a nerad bych vyhodil další peníze za něco, co opět nebude vyhovovat…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.