Ahoj Přeložil by mi prosím někdo tuto větu? It’s an intricate system of music, and the concept of “learning,” in itself, both for becoming good at music and simply for becoming good at learning, is quite important. Nějak si s ní nevím rady. Děkuju
Ahoj Přeložil by mi prosím někdo tuto větu? It’s an intricate system of music, and the concept of “learning,” in itself, both for becoming good at music and simply for becoming good at learning, is quite important. Nějak si s ní nevím rady. Děkuju
Jedna se o komplikovany hudebni system a samotny koncept “vzdelavani se” je spletite samo o sobe. Je docela dulezite, aby se clovek stal dobry jak v hudbe, tak v (samotnem) uceni.
PS: prelozil jsem to tak, aby to davalo smysl, nikoliv slovo od slova, takze je mozne, ze pro nektera slova by se daly najit lepsi preklady, ale takhle mi to prijde okay.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.