Myslel jsem, jaké udělám pokroky, když budu sledovat jeden z těchto kanálů na satelitu. Na to se ale nedá dívat,chci říct poslouchat. Souhlasíte se mnou nebo už jsem starý mrzutý dědek?
Myslel jsem, jaké udělám pokroky, když budu sledovat jeden z těchto kanálů na satelitu. Na to se ale nedá dívat,chci říct poslouchat. Souhlasíte se mnou nebo už jsem starý mrzutý dědek?
Jde o to, co Vás na tom irituje. Hádám, že asi spíše rychlost a srozumitelnost řeči, nežli obsah.
Člověk si tomu musí přivyknout. Doporučuje se nejprve začít s jednodušším textem a postupně zařazovat složitější zprávy, texty, či videa.
Je to tak, jak pise Josef. Vsechno je jen o zvyku. Kdyz jsem pred necelymi dvemi lety zacal se studiem anglictiny jako samouk, casto jsem si poustel nahravky z Effortless English, ci sledoval anglicky filmy, byt jsem tomu v te dobe vubec nerozumel. Postupem casu se to nicmene zacalo zlepsovat, v tehle aktivite jsem vytrval dodnes a muzu sledovat jakykoliv program /film v anglictine bez problemu, jsem omezen pouze slovy, ktere neznam.
Ale spíš mi připadá, že jsou tam otravné znělky ten hudební projev rádoby atraktivní a málo skutečných rozhovorů či zpráv.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.