Help for English

Modální slovesa

Ahoj, Mohl by mi někdo zkontrolovat toto ? :-) Doplnil jsem vždycky víc možnosti. Podle mě byli být všecky OK.

ZADÁNÍ: Dokončete větu s pouzitím modálního slovesa a slovesa v kolonce.

2. Next year, I might buy/MAY buy/ WILL BE ABLE TO buy (buy) a new house, I hope.

7. I sent the invoice this morning, so they MUST HAVE GOT/ SHOULD GET/ MIGHT GET IT/MAY GET IT (get) it tomorrow.

11. I´m surprised nobody told you that it´s dangerous. You should have been warned/could have been warned (warn).

12. Linda was standing outside the office in that terrible rain. She might have been waiting/ must have been waiting(wait) for somebody.

14. We shouldn’t have waited/needn’t have waited (wait) if we´d known he was not coming tonight.

7. MUST HAVE GOT it tommorrow, takto s dokonavostí ne – určitě to dostali zítra is nosense.

14. Tady bych si spíš představil would: We wouldn't have waited if we had known he was not coming tonight.

Díky :) Takže zbytek je OK? Všechny alternativy uvedené jsou OK? :)

Ono u té 14) my jsme si psali jako správné řešení needn't have waited – ,jakože to nebylo zapotřebí, protože jsme o tom nevěděli. Takže zatím nwm, co vše je tedy správně jako alternativa ))

Zbytek se zdá být ok.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.