Help for English

dopis do USA překlad

Ahoj všem, dopisuji si se slečnou z USA, anglicky neumím, do nedávna jsem vše překládala před google, nyní se angličtinu i učím, ale nevím, zda to pochopí…Pomůžete mi? Případně opravíte chyby? Dá se tomu rozumět?

Thank you for nice letter, magnet, postcards, stickers and stamps. I´m happy. Like postage stamps. I have stamps from you only. Nobody sends them. I love tea and tea collect packing. Packing, where the tea is packed. It is a pity, I know not speak English. But I hope you understand, what I write. I likem writting with you. I use a dictionary. Long letters from you does not bother me. How are you? Now we often go looking for geocaching, sometimes we ride bicycle. It´s interesting. I like this sometimes I go with the dog. What do you like doing when are not working? What do you enjoy? Yesterday we do mushrooming in the wood. Mushrooms grow. We dry mushrooms at home. My friend cooked a mushroom schnitezels. I tasted. But I do no eat mushrooms. Do you like mushroom huting? Today I cooked fried cheese and potatoes. I love a cheese. What do you like cooking? What fruits and vegetables you have like? I HAve like bananas, oranges and kiwi. I do not eat plums and apricots. I eat a lot of vegetables, carrots and tomatoes. I love tomatoes with mozzarela cheese. I forgot, studying, or do you go to work? I go to work. We do soaps and candles. I enjoy it very much. I likes at home to draw a sew on the sewing machine critters. I am at home now just a dog. Rabbits have my sister. She has a family house, have it outside in a carge. Children playing with rabbits. I wish you a nice day and I look forward to a letter from you.

Děkuji za jakoukoliv pomoc.

1. Thank you for a nice letter (for the letter)
2. They made me really happy
3. (I) like the postage stamps, too
4. I only get stamps from you, no one sends them anymore
5. Co mají prosím vyjadřovat následující dvě věty (o čaji) česky?
6. I wish I could spoke English / it's too bad I can't speak English / it's a bummer… (see the “I wish I could translate…” part of this link: http://www.eeyore.uh.cz/?…)
7. …understand what I write (bez čárky)
8. Long letters don't bother me (mn.č.)
9. we often go geocatching, sometimes we ride a bike
10. I sometimes take my dog with me
11. What do you like to do when you don't work?
12. What do you enjoy doing?
13. …we went mushrooming to the wood
14. Mushrooms are growing (obecně určitě rostou taky, ale Vy předpokládám chcete říci, že rostou touto dobou)
15. …cooked a mushroom schnitzels (bez členu – množné číslo)
16. I tried it but I don't eat mushrooms
17. …hunting
18. I love a cheese (bez členu, nepočitatelné podst.jm.)
19. What fruit and vegetables do you like?
20. I have like
21. Are you still a student or do you go to work?
22. We make
23. At home, I like to draw and sew critters (určení místa buď na konci, nebo na úplném začátku věty)
24. Jaký má být český význam té další věty?
25. My sister takes care of the rabbits (Vaše verze by znamenala, že králíci mají Vaši sestru)
26. She has the rabbits in a cage outside her family house (v AJ moc “family house” neříkají)
27. Children (like to) play with the rabbits
28. Lepší: “I look forward to hearing from you” nebo něco podobného.

Nevím, jsem trochu bezradná, vůbec nevím, jak to napsat :( Angličtinu jsem měla 9 let na ZŠ a teď se k ní po 15 letech vracím, plavu ve všem :( Celý text má být toto :

Děkuji za pěkný dopis, magnet, pohlednice, samolepky a razítka. Jsem šťastná.Mám ráda poštovní známky. Mám známky jen od tebe. Nikdo mi je neposílá. Mám ráda čaj a sbírání čajových obalů. Obal, kde je čaj zabalen. Je škoda, že neumím mluvit anglicky. Ale doufám, že chápeš, co píšu. Ráda si s tebou píšu. Používám slovník. Dlouhé dopisy od tebe mi nevadí. Jak se máš? Nyní chodíme často hledat geocaching, někdy jezdíme na kole. Je to zajímavé. Někdy jdu se psem. Co ráda děláš, když nemáš práci? Co tě baví? Včera jsme byli v lese na houbách. Houby rostou. Doma houby sušíme. Můj přítel vařil houbové řízky. Ochutnala jsem. Ale já nejím houby.Chodíš ráda na houby? Dnes jsem vařila smažený sýr a brambory. Miluji sýr. Co ráda vaříš? Jaké ovoce a zeleninu máš ráda? Mám ráda banány, pomeranče a kiwi. Nejím švestky a meruňky. Jím hodně zeleniny, mrkev a rajčata.Mám ráda rajčata s mozzarelou a sýrem. Zapomněla jsem, studuješ, nebo chodíš práce? Chodím do práce. Děláme mýdla a svíčky. Baví mě to moc. Doma ráda kreslím a šiju zvířátka na stroji .Doma mám teď jen psa. Králíci jsou u mé sestry.. Má rodinný dům, mají je venku. Děti si hrají s králíky. Přeji ti hezký den a těším se na dopis od tebe.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Daniel Müller vložený před 8 lety

1. Thank you for a nice letter (for the letter)
2. They made me really happy
3. (I) like the postage stamps, too
4. I only get stamps from you, no one sends them anymore
5. Co mají prosím vyjadřovat následující dvě věty (o čaji) česky?
6. I wish I could spoke English / it's too bad I can't speak English / it's a bummer… (see the “I wish I could translate…” part of this link: http://www.eeyore.uh.cz/?…)
7. …understand what I write (bez čárky)
8. Long letters don't bother me (mn.č.)
9. we often go geocatching, sometimes we ride a bike
10. I sometimes take my dog with me
11. What do you like to do when you don't work?
12. What do you enjoy doing?
13. …we went mushrooming to the wood
14. Mushrooms are growing (obecně určitě rostou taky, ale Vy předpokládám chcete říci, že rostou touto dobou)
15. …cooked a mushroom schnitzels (bez členu – množné číslo)
16. I tried it but I don't eat mushrooms
17. …hunting
18. I love a cheese (bez členu, nepočitatelné podst.jm.)
19. What fruit and vegetables do you like?
20. I have like
21. Are you still a student or do you go to work?
22. We make
23. At home, I like to draw and sew critters (určení místa buď na konci, nebo na úplném začátku věty)
24. Jaký má být český význam té další věty?
25. My sister takes care of the rabbits (Vaše verze by znamenala, že králíci mají Vaši sestru)
26. She has the rabbits in a cage outside her family house (v AJ moc “family house” neříkají)
27. Children (like to) play with the rabbits
28. Lepší: “I look forward to hearing from you” nebo něco podobného.

Děkuji moc :)

Doplnění:
5. I like tea and collecting tea packets (tu další větu z toho vyhoďte, nedává moc smysl ani česky)
24. Only my dog is (at) home now

Děkuji moc.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.