Help for English

Chyba ve "Výpisu testů uživatele"

Popis chyby:

1. Vyplnil jsem test “Word formation 16”, s výsledkem 70% (nesmějte se :-D ).
  2. Na stránce “Výpis testů uživatele” se mi správně tento test ukázal se 70% úspěšností.
  3. Udělal jsem si ten test znova, s výsledkem 90%.
  4. Na stránce “Výpis testů uživatele” vidím pořád 70%.

Proč jde o chybu:
Návštěvníci webu chtějí mít přehled, jak na tom s danými testy jsou. Ve výpisu testů vidí, které testy by si měli zopakovat, dokud v nich nebudou dosahovat 100%. To, že kdysi před rokem jsem měl v nějakém testu 50% mě nezajímá, když včera jsem test udělal na 100%.

Dodatečné info:
Po druhém vyplnění testu se mi zobrazila chybová hláška, že můj výsledek nebyl započítán: http://i7.5cm.ru/i/E8Fb.png

Děkuji za opravu.

Tak jsem na to právě přišel. Z každého dne se počítá vždy první výsledek. Když si uděláte test druhý den, už se ve výpisu testů objeví výsledek nový.

Musím říct, že tohle je dokonale vymyšlené, prosím nic neměňte a nechte to takhle :-)

Děkujeme. Myslím, že jsme chtěli, aby si student hned po dokončení testu nechtěl vylepšit score na 100%…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.