Zdravím všechny a chci se otázat, zda někdo máte zkušenosti (nebo ještě lépe můžete někoho doporučit) na Skype výuku jde-li mi takřka výhradně o výslovnost. Ruský přízvuk, klasika
Zdravím všechny a chci se otázat, zda někdo máte zkušenosti (nebo ještě lépe můžete někoho doporučit) na Skype výuku jde-li mi takřka výhradně o výslovnost. Ruský přízvuk, klasika
Úplně nerozumím tomu, co hledáte. Chcete mluvit s někým, kdo má ruský přízvuk? Nebo ho máte vy a chcete se ho odnaučit = hledáte učitele, nejlépe rodilého či někoho, kdo se rodilé výslovnosti blíží, který Vás bude opravovat?
No hledám učitele, samozřejmě.
Rodilého mluvčího ani ne, spíše někoho kdo má zkušenost vyloženě tímto směrem (angličtina a slovanská výslovnost), ostatní aspekty mě příliš nezajímají – měla jsem TOEFL 110/120, ale prostě téměř všechno jsem se naučila sama a z knížek.
I z toho důvodu hledám někoho z ČR přes Skype, protože žiju v zahraničí a výuka se zaměřením na výslovnost vypadá pro Čechy jinak.
Poslal jsem Vám soukromou zprávu.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.