Help for English

vyznam jazykovych skusok

 

Aky je vas nazor na to, ako velmi su dolezite jazykove skusky v hladani zamestnania? Samozrejme ak ide o pozicie, ktore vyslovene suvisia s pracou s jazykmi, napr. ako ucitel anglictiny alebo prekladatel, tak tam maju velky vyznam. Ale ako je to s ostatnymi poziciami, napr. tecnickymi? Oplati sa investovat do nejakych medzinarodnych skuskok, ked si vlastne moze firma odskusat jazykove schopnosti aj sama na pohovore pocas kratkej konverzacii v anglictine?

Je to podle me individuální a závisí na požadavcích dané firmy.Proto by se asi vice vyplatilo spíše kontatovat onu firmu a na detaily se pozeptat tam.

Obecně si myslím, že to význam má. Protože když si firmy např. vybírají koho pozvou na pohovor a vidí, že máš např. FCE nebo CAE tak se můžou spolehnout že něco umíš, oproti tomu když nemáš žádný certifikát a napíšeš že seš pokročilý, je to takové prapodivné, na základě čeho se dovoluješ považovat za pokročilého .. :-D a může se ti stát že se třeba zbytečně nedostaneš do užšího kola. Neplatí to tak všude ale určitě nějaký certifikát ti trochu otvírá dveře před případným interview .. :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.