Mám ještě dva dotazy. Budu moci používat u writing ve FCE slovník nebo ne? A budu si to moci napsat nejdříve nanečisto (nebo aspoň osnovu) na nějaký jiný papír?
Děkuji.
Mám ještě dva dotazy. Budu moci používat u writing ve FCE slovník nebo ne? A budu si to moci napsat nejdříve nanečisto (nebo aspoň osnovu) na nějaký jiný papír?
Děkuji.
Slovník používat nemůžete a nanečisto si to napsat sice můžete, zakázáno to nemáte, ale nebudete na to mít čas. Stihnete si tak maximálně načrtnout osnovu (což se doporučuje).
Slovník používat nemůžete a nanečisto si to napsat sice můžete, zakázáno to nemáte, ale nebudete na to mít čas. Stihnete si tak maximálně načrtnout osnovu (což se doporučuje).
Takže mi oni dají ještě 1 papír, nebo to budu muset psát na ten jejich papír, který poté odevzdám? Nanečisto to psát ani úplně nepotřebuji, spíše mu jde o to udělat si brainstorming a právě tu osnovu.
Pokud budete dělat papírovou zkoušku, dostanete tužku a prázdný papír, na který si budete moct napsat poznámky + tiskopis (papír), na který napíšete text naostro. Pokud budete dělat počítačovou formu, dostanete tužku a prázdný papír, na který si budete moct napsat poznámky, a ostrou verzi napíšete do počítače.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.