Help for English

Testy - verze pro tisk

Rád bych se zeptal, zda by se dalo nějak pořešit zobrazení řešení ve verzi pro tisk u testů. Řešení je zobrazeno přesně pod poslední otázkou a v momentě, kdy vypracovávám tuto otázku, často mě svádí se podívat na výsledky. Šlo by řešení k otázkám posunout například do zápatí stránky a obrátit směrem dolů? A případně odebrat tlačítko TISK, aby se na vytištěném papíře nezobrazovalo?

A co kdybys radši nepodléhal švindování: Koukám buď na jednu stránku, nebo se šidím a mrknu na druhou, je to o tobé.
Lidé, kteří se teprve učí tuto berličku vítají. A nakonec, tady tě nikdo neznámkuje, Víš že tohle řešení mne nikdy nenapadlo? Když jsem si dala test, tak u toho sedím a přemýšlím a pak automaticky zmáčknu vyhodnotit.Přeci ty testy dělám pro sebe, a ne pro druhé, né? Možná jsem špatně porozuměla otázce, ale tak přemýšlím, že ty občas zašvinduješ? Pak bych pochopila, že chceš nástrahy a pokušení odvrátit. :-D Teda čeho si lidi nevšimnou, že bych to vyzkoušela? Pak bych měla všechny testy na 100 %. :-D

Ne, to určitě ne. Nikdy nešvidluju. Nejprve si dělám testy v SmartTest nebo na HFE a potom si testy vytisknu. Ty si udělám až například po týdnu. A jakmile se dostanu k poslední otázce, to řešení prostě nejde nepřehlédnout.

Teď mě napadlo, že bych si řešení mohl zakrýt podložkou, která byvá zdarma u Oxford Word Skills :)

Ale já ti rozumím, prostě to svádí, ale já jsem radši zvědavá, v čem jsem udělala chybu. Nemysli, taky jsem si řešení někdy odkryla, ale pak jsem ten tenst nedokončila. To je asi o tom, jak to kdo bere. Ale já bych to tak nechala. Jestli jsi tisknul testy z havní stránky a z odkazu, asi víš co myslím. Je to prostě jednodušší, projít si test a pak z odkazu vytisknout. Myslím, že není třeba změna. Tvoji doporučenou učebnici Oxford Word Skills mám a je fakt dobrá. A ta záložka je ještě lepší. Já takhle začala využívat i Romanovy záložky. :-D Ale je fakt že já nejsem IT takže když bude lepší nápad, já to jen vítám.

Také se přikláním ke smazání toho slova tisk. :)

Ale ne, já si podle toho tisknu ty testy v dostupné verzi. to není na zkoušení, je to pro ty, kteří si chtějí test vytiskbout a ne ho řešit!!! Jak si představuješ potom ten tisk? Nebo chytit tužku a papír a opisovat, Taky řešení.

McKay: a co dole přehnout papír? :-)

díky za diskusi. Až se někdy budeme vrtat v kódu stránek, pokusíme se to nějak vyřešit.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.