Help for English

carrot cake

Dobrý den, všimla jsem si výborného receptu na mrkvový koláč, http://www.helpforenglish.cz/…-carrot-cake akorát mám pár dotazů :) CAKE:

Heat the oven to 150 C.** Line a 20cm (10cm deep) cake tin. ** ← nechápu tuto větu, nekážu je přeložit :(

a pak nechápu, že na polevu (FOR THE FROSTING) we need:

250 g cream cheese (lučina), 2 tbsp lemon juice (citronový džus), 3 tbsp icing sugar (moučkový cukr)

Jaktože z těhlectěch 3 ingrediencí, (vlastně z 2, protože citronový džus nepočítám :) ) se stane, tak vynikající poleva .. možná je to hloupá otázka, (neumím vůbec péct) děkuji ,,,

LINE znamená “vyslat”, takže tam dejte papír na pečení nebo jen máslem potřít a moukou poprášit

LEMON JUICE je šťáva z citronu

Tu polevu zkuste a uvidíte :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Roman Svozílek vložený před 8 lety

LINE znamená “vyslat”, takže tam dejte papír na pečení nebo jen máslem potřít a moukou poprášit

LEMON JUICE je šťáva z citronu

Tu polevu zkuste a uvidíte :-)

děkuji, ale proč u toho Line a 20cm (10cm deep) cake tin. je napsané 20 cm a 10 cm hluboké) omlouvám se ,nejsem zrovna moc chápavý člověk :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od lenka666 vložený před 8 lety

děkuji, ale proč u toho Line a 20cm (10cm deep) cake tin. je napsané 20 cm a 10 cm hluboké) omlouvám se ,nejsem zrovna moc chápavý člověk :)

Kulatá forma na dort, průměr 20cm, hloubka 10cm.

Teď jsem se ještě díval na ten článek s receptem. Četla jste i ten text pod receptem? Je tam toho dost vysvětleno. Třeba sloveso LINE.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Roman Svozílek vložený před 8 lety

Teď jsem se ještě díval na ten článek s receptem. Četla jste i ten text pod receptem? Je tam toho dost vysvětleno. Třeba sloveso LINE.

aha, moc děkuji! Ano četla, :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.