Help for English

Práce v zahraničí na 1-2 měsíce LÉTO 2017

 

Ahoj všichni,

nevím, zda jsem toto téma zařadila do správné kategorie, tudíž se případně omlouvám. :-)

Chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte tipy na zahraniční brigádu – chtěla bych doporučit nějaké weby, agentury, nebo už konkrétního zaměstnavatele. Co se týče místa, je mi to téměř jedno, preferuji ale Evropu (Velká Británie, Irsko, severské země, Nizozemsko…). Co se týče práce, chtěla bych např. sbírat ovoce na nějaké farmě, starat se o děti (zde ale nemám moc zkušeností) – cokoliv, co by zvládla 19tiletá slečna. Jsem pracovitá a nekonfliktní :-) V angličitně jsem na úrovni B2-C1 (mám certifikát na C1), jiné jazyky příliš neovládám (pouze základy francouzštiny.)

Moc děkuji za každou radu!

Přesouvám do Ostatní.

Ahoj, pracovní pobyt v cizině je určitě super kvůli jazyku, výdělku i zážitku. Hodně ale záleží, kde a co budeš dělat. Znám spoustu naštvaných lidí, co třeba sbírali maliny ve Skotsku, ale víceméně mluvili jen s dalšími brigádníky z Česka, Slovenska nebo z Polska a do komunikace s Angličany se tedy téměř nedostali. Takže zkus čerpat maximum informací a hlavně čti zkušenosti jiných. Nabídnu nějaké články k tématu. Něco k základním informacím o práci v zahraničí a práci v zahraničí dle teorie a praxe. Dále dva články o sezónních pracích v Evropě se spoustou užitečných odkazů: Sezónní práce v Evropě a Sezónní práce v Evropě II. Pokud bys pak měla zájem o au-pair, budou se Ti hodit články Au-pair pobyty a Au-pair v Anglii. Snad se Ti něco z toho bude hodit… :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.