Help for English

Seabase Delta

Fórum pro ty, kdo hrají hru Seabase Delta.

Moc daleko jsem se zatím nedostal. Dojel jsem až do stanice Alpha a zjistil, že zpátečku to auto asi nemá :-D .Problém mám ale hned na první zastávce (charlie), kde je ta potravinová farma. Vůbec se mu k tomu stolu nechce. Jenom se kolem něj proklouže.jít se mu nechce, plavat se mu tam nechce, snít ty řasy nechce (aby se po nich neklouzal, dokonce ty řasy nechce posbírat ani do tý aktovky. Jak ho mám dostat k tomu stolu?prosím

pokud nemůžete na něco takového přijít, nechte to na později. Ono s tím ani takto ze začátku hry nejde nic udělat, budete se tam muset později vrátit.

DŮLEŽITÉ: Ve hře nejde nic pokazit, nemůžete něco udělat špatně ani nemůžete umřít (na rozdíl od původní hry Petera Torrance). Takže klidně experimentujte a nebojte, vždycky se dá všude vrátit.

Tady se zasekne asi hodně lidí. Budou to chtít vyřešit, já zvolila taktiku pátrání, nejdříve se seznámit s celou základnou a pak řešit úkoly. Na mapě se nám všechno krásně zobrazuje, kdo zkusil Apache Gold, ví, že se musí mnohokrát vracet a přemýšlet. Řešení téhle záhady patří k jedné z těch, u které jsem měla záchvat smíchu – a nebyla jediná.

Mám sa vrátiť, aby som našla niečo na uvolnenie zaseknutej páčky pri páse (screwdriver nefunguje), ale nemám už kredit na plastic card. Mám sa hlásiť u head office na signovanie new card, ktorú držím v ruke, ale ako nájdem head office ?

Zkuste pokračovat, ještě nevíte, jaké místnosti jsou ve druhém, příp. ve třetím patře. Takže hurá do výtahu.

Omylem jsem si vzal žehličku, nevím, jestli bude potřeba, ale nemůžu teď odejít z místnosti. Jednoduchý příkaz take it out nefunguje. Řve to na mě, že kabel je moc krátký a jestli ji chci použít, mám ji použít tam, kde jsem.

tak ji polož. :-)

Oh, how easy :-D No pro dnešek končím na 19 % :) Zítra budu pokračovat, skvělá hra, moc se mi to líbí.

AdrianaXXX: Jestli jste už byla u dopravníkového pásu, HEAD OFFICE by nemělo být těžké už najít.

já už jsem bezradnej…co mu mám říct aby odjel do třetího patra? zkoušel jsem vidličku, šroubovák i žvejkačku…ale pořád neví co s tím

mám to :-) jsem ve třetím :-D

Ikonka hry mimochodem vypadá jak hvězdná brána :)

už jsem prošel skoro všechny místnosti kde se mi podařilo bez násilí dostat, ale vůbec netuším kde bych měl hledat inkoust

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.