Help for English

Seabase Delta

nebojte, najdete. Na inkoust dojde. Nebudu ale prozrazovat. :-)
Teď se zaměřte na ta místa, kde se už nedá jít „bez násilí“ a také na předměty, které nacházíte.

Nefunguje mi ten slovník, co mám špatně?? a ted jsem ještě zjístil že si mi to vůbec neukláda :( ((Je sice hezký že si to můžu zopakovat , ale došel jsem na 10% a vypnul hru a ted když to zapnu tak tam nic není :-(

prešla som prve aj druhe poschodie, vsetko som prehladala dookola dvakrat. Co sa dalo zobrat som pobrala. Potrebujem ale KLUC na odomkunutie vyťahu č.2 a PERO na podpísanie formulára. Nikde nič. Niekto tu spomínal násilie. Mám myť deštrukčná ?

Na rozeběhnutí výtahu výtahu potřebujete jednu z těch tří věcí který jsem víše jmenoval :-) .Paj můžete jet do třetího poschodí Jen tu věc správně použít.
Jinak díky za radu, inkoust nechám zatím plavat, konečně jsem hnul s tím přepínačem u elektrárny. Zpětně nechápu proč mě včera večer tohle slovíčko nenapadlo hned. 8-)

Pokud v druhem vytahu otevru panel a pak jej zavru, uz nemam moznost jej znovu otevrit, neni to chyba?

mám 46% a vůbec netuším jak dál, jak u mikrofonu s těma těžkým dveřma, tady mě vůbec nic nenapadá, tak u tý kamery.Asi píšu něco špatně. Zpočátku mi tvrdil že tam nedosáhne aby ji mohl zničit a teť mi tvrdí že není vandal :? , (není vandal, ale do dveří se mu nechce :-) ) Zkoušel jsem dát sud pod kameru, ale nepodařilo se mi ho na něj dostat. Když mu řeknu aby tu kameru rozstřílel tak nemůže…

Som stále pred druhým výťahom a ktomu nemám ani pol percenta.

poradím vám, u toho výtahu použijte žvýkačku :-)

Žuvačku som hneď vylúčila ako nelogickú. Tak teraz musím použiť nejaký bláznivý nápad.

Adriana: jak můžete nemít ani půl procenta??? Když napíšete SCORE a nebo si hru uložíte, kolik tam je procent???

Filip Waldhaus: možná je tam nějaký problém s těmi admin právy, v tom se Win 7 nebo Vista chovají trochu nevyzpytatelně… pokud jste ukládal, tak se to uložilo. Možná je to ale uložené ve VirtualStore, protože vám to neumožnilo přístup do složky, kam se normálně ukládá. Nevím, musel bych to vidět. Zkuste program spustit JAKO SPRÁVCE.

Při prvním spuštění hry jsem ji musel spustit jako správce. Při dalším spuštění už nebylo třeba. Na každým počítači to bude zřejmě jiný.

AdrinaXXX: Výtah č. 2 – tam Vám je žvýkačka nanic.

nedela.petr: Prověřím. Ten panel se vůbec zavírat nemusí… asi jsem tam tu možnost udělal jen tak a už jsem neumožnil opětovné otevření. Máte to uložené někde před zavřením panelu?

potter: jak si poradit s kamerou určitě zjistíte časem… je tam drobná nápověda či slovní hříčka, která poradí. Na to ale asi máte ještě čas.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.