Dakujem Vám Marek, tušila som, že Potter ma posiela na zlu kolaj. Pyta to key. Možno bude pod panelom. Ale ten panel neviem ani odskrutkovať, ani odstrániť ani zdvihnúť. Skusim zapáliť ?
Dakujem Vám Marek, tušila som, že Potter ma posiela na zlu kolaj. Pyta to key. Možno bude pod panelom. Ale ten panel neviem ani odskrutkovať, ani odstrániť ani zdvihnúť. Skusim zapáliť ?
AdrianaXXX: Budete potřebovat klíč.
AdrianaXXX: tak to se omlouvam, vůbec jsem nepochopil co vlastně potřebujete vědět…Vůbec mě nenapadlo, že se dá něco dělat i s tím nefunkčním výtahem. Klíč taky bohužel nemám, ale aspoň se mám kam posunout . Tak jsem si byl prozatím zaplavat do moře.Napadla mě taková šílenost.To ten inkoust mám sebrat z moře?
nedala.petr: nojo, opravdu to tam nebylo dořešené, při testování mě nikdy nenapadlo ten panel zkusit znovu otevřít. Zkusil jsem otevřít – šlo to. Zkusil jsem zavřít – šlo to. A bylo. On po zavření ten panel dokonce zmizí z popisu lokace. Už to mám opravené.
Stáhněte si:
http://www.helpforenglish.cz/…commands.dat
http://www.helpforenglish.cz/…eforecom.dat
Těmito dvěma soubory nahraďte staré soubory ve složce SeabaseDelta/data/
Tím by se měla chyba opravit a budete moci hrát dál.
potter: Určitě si běžte zaplavat.
konečně se snažím dostat do tý šachty pro disk, snažím se svázat prádelní šňůru kolem panelu nebo jsem zkoušel i svázat sňůru s vidličkou a magnetem , ale vůbec nic mi nejde spojit
potter: jdete na to dobře. Jak jste zadával ten příkaz?
Prehľadala som na prvom a druhom poschodí všetko, pootvárala skrine, pozrela pod stoly a postele, skontrolovala krabicu mlieka a vrecko s múkou, či tam ten kľúč nie je. Ale nemám zatiaľ nič. Prestávka
AdrianaXXX: ne, tam nikde klíč není. Teď se pokuste dostat do toho třetího patra. Tam ale taky není.
no mnoho variací příkazů , třeba: tie the
line with the panel, nebo bind the line around the panel
ke spojení jsem zkoušel join, match, connect…přesně už taky nevím…tak
nějak se tu toulám všude kolem a koukám jestli na mě třeba někdo nebafne
,asi bude ale
zásadní dostat se pro disk.
Asi jsem beznadějný případ
má se v té hře na automatu něco přihodit? klaun vyletí nahoru,
napíše mi to tam, ale teť zpátky do práce, ale ať se s tím joystikem
snažím hýhat kamkoli, nikdy mi nerozumí, klaun je zase bez míče, nebo se
má stát někde něco jiného?
rozeběhnul jsem pás o patro níž, ale kupodivu jsem pak ve 3.patře nikde
nic nového nenašel. možná to spadlotam, kde jsem ještě nebyl
Prosím, poraďte. Jsem v metru ve stanici Beta. Už jsem zkusila snad vše, ale pořád nemůžu ten vlak rozjet. Co mám udělat?
Mandy28: když chceš jet autem tak by sis měla sednout,připoutat se, a
použít tu kartu co jsi našla
Jinak, pás jsem pořešil, nevím sice kdy po mně bude chtít někdo něco
uvařit, ale už mám v kuchini snad skoro všechno, až na to vejce. Slepici
jsem našel, říká, že je mrtvá, ale když mu řeknu aby ji vyndal z klece,
tak se mě zeptá copak chceš aby tady běhala kolem?
Vejce mě ale zatím moc netrápí, vůbec nevím, co bych měl dělat,
připadá mi jako jediná věc co udělat, postarat se o kameru(čočku?)
s tou to ale vypadá hodně, hodně bledě, vůbec netuším která bije
Akurát som pod kamerou. Rozbiť nejde, výpnúť nejde, zakryť objektív nejde, vypnúť prúd v celom objekte nejde. Ou. Niečo z toho ide.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.