Help for English

"Rozepsané" příspěvky

Dobrý den všem,
bleskl mi hlavou takový nápad – nebylo by možné z technického hlediska vytvořit v menu “přihlášení” něco jako sekci “rozepsané příspěvky”? Když má třeba člověk rozepsaný příspěvek, a omylem to okno zavře, aby ho nemusel psát celý znova (čas od času se mi to stává, a asi nejsem sám). Něco jako když v e-mailu máte složku “Rozepsané”, tak že by tady byla podobná složka, kam by “padaly” nedopsané příspěvky??

To se mi taky často stává.

Souhlas. Toto by byl výborný zlepšovák :)

Koukám, že z administrátorů webu se k tomu zatím nikdo nevyjádřil, tak to možná až tak aktuální topic není :-). Teoreticky by nebylo od věci to udělat i u soukromých zpráv, pokud by se tedy něco takového realizovalo…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Daniel Müller vložený před 7 lety

Koukám, že z administrátorů webu se k tomu zatím nikdo nevyjádřil, tak to možná až tak aktuální topic není :-). Teoreticky by nebylo od věci to udělat i u soukromých zpráv, pokud by se tedy něco takového realizovalo…

Děkujeme za podnět. Nicméně věříme, že diskusní fórum i soukromé zprávy jsou spíše stručné krátké texty, u kterých se úplně nepředpokládá, že by je člověk v průběhu psaní ukládal.

Zatím takovou úpravu neplánujeme.

škoda

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.