Help for English

Seabase Delta

omg! Takže do třetího patra se dostanu žvejkačkou. Jen jsem psal celou dobu špatnej command. Tak už tam jsem. Takže šroubovák nebyl potřeba.

Problém je, kudy se dostanu k moři? :)

jj, díky, už to mám…jsem vymýšlela, jak mu říct, že má dát ingredience do misky a smíchat to a on to vůbec říct nemusí…

To jsem rád, že už je tu něajká diskuse. Já už myslel, že všichni už jsou v cíli a jenom já jsem tak nechápavej, že nebudu vařit pro hosty… :-)
MCkay: to první, netuším co s tím u 2) to nejjednodušší co tě napadne (přemýšlel jsem nad tím hodně dlouho)

Se switchem jsem si už poradil, tak jednoduchý příkaz :)

No to je dobrej vtip! Před chvilkou jsem rozflákal sklo pomocí air bottle a když chci rozbít kameru, tak prej, že tu nejsme, abychom vandalizovali.

Tj, taky jsem rozbil sklo, nemohl jsem ho ale už vzít.

Právě, jsem se chystal říznout do té slepice, abych jí vzbudil a nejde vzít sklo. Ach jo.

jo, třeba je tam to sklo jenom na ozdobu :o) taky mi nešlo vzít

• k moři vede cesta ze stanice alpha, tam se dostanete, je tam ‚hatch‘
    • slepici vzbudit ne zaříznout :-D
    • skleněná bedna je jeden z bezvadných fórů, kolikrát já do ní chtěla ještě znovu majznout. Jinak není nanic. Ale uleví se.

přemýšlím o tom kanónu v moři, to si mám přinést i vlastní sud? Když mu řeknu, aby ten kanón vypáčil prknem, tak prý není dost pevný, ale když mu řeknu aby vzal ten stěžen na palubě, tak pochybuje o mým duševním zdraví. :-)
Opravdu si na tu loď mám přinést vlastní sud???

už jste někdo dostat ze dna výtahové šachty to co tam je? mám magnet na provaze, když ho tam hodím, nic se na něj nechytí…napadlo mě, že ho tam strká špatným koncem, jenomže nevím jak mu říct, aby tam dal konec provazu s magnetem

potter: nebojte, zatím mi nikdo vítězný kód z konce hry neposlal… (jen doufám, že to vůbec jde. :-D )

zumlok: Musíte nejdřív vědět, proč to děláte. Tedy nejdřív musíte na dně šachty něco najít.

potter: Sud na palubu nosit nemusíte. BARREL je 1) sud, 2) hlaveň. Ne vždy, když je tedy řeč o barrelu, jde o sud.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.