Help for English

Anglicky mluvící kamarád?

 

Půl roku jsem žila v Anglii za účelem zlepšit si mou angličtinu. Moc se mi tam líbilo. Bohužel po návratu do Prahy se začala má angličtina rapidně zhoršovat, protože tady nemám žádné anglicky mluvící kamarády a jak člověk nemluví, je to špatné! Nevíte kde bych mohla „splašit“ nějaké anglicky mluvící kamarády?? pleas! help!

já osobně myslím že nejlepší způsob je přes skype…to by vám poradil asi každý…pokud jste měla v Anglii kamarády,zkuste si na ně sehnat kontakt a volat s nimi přes skype…jinak pokud by jste chtěla jak říkáte splašit nějaké rodilé mluvčí tak v tom vám asi nokdo moc neporadí, protože neví kde bydlíte…například já pocházím z malého městečka Uherského Hradiště,které má asi 30 000 obyvatel a znám tady 2 rodilé mluvčí…kamarád,kte­rý chodí na jazykovou školu mi říkal, že taky nějaké ty native speakery na škole mají a to ne jenom angličany ale třeba i francouze..­.....zkuste třeba najít nějaké ty jazykovky nebo tak něco......jinak ale myslím že nejlepší je ten skype… :-)

Moc děkuju za příspěvek. Skype je určitě dobrý nápad. Já bych se ale hrozně moc chtěla s nějakými native speakers seznámit osobně a občas zajít na pivko nebo tak něco a považovat to za lekci anglličtiny:-). Do jazykovky už se rozhodně nechystám. A jinak jsem z Prahy.

Jasně, ale s tím Ti tady nemůžeme pomoci…
ale mrkni na tohle :
http://www.mylanguageexchange.com/Search.asp?…
…tam je hodně „studentů“ z Prahy

škoda, že v Brně jich moc takových není…

www.letspal.com <= radím tento web

Penpal

Doporučuji penpaland.com Webové stránky Výměna jazyk založený

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.