Jsem připoutaný a vložil jsem kartu do otvoru.Vlak se rozjede,ale vždy se zastaví, otevře dveře a karta vyskočí…a tak to jde stále dokola. Co dělám špatně?
Jsem připoutaný a vložil jsem kartu do otvoru.Vlak se rozjede,ale vždy se zastaví, otevře dveře a karta vyskočí…a tak to jde stále dokola. Co dělám špatně?
no, zastaví se v jiné stanici. Děláte to dobře. Když zastaví, můžete vystoupit a zkoumat.
aha, tak to bych se měl vrátit asi zpět a zkoumat ty stanice.Ale to už asi nepůjde.Snad jsem o nic nepřišel
tuším, že si ten chlápek říká"kdybych měl něco lever( vypáčit??) abych mohl vypáčit ten canon. Myslel jsem jako udělat páku s tím sudem co bych si přines, jenže stěžeň neunese a prkno mu není dost silný. Bohužel si nedokážu vůbec představit proč a jak ten canon chce páčit.(canon leží na zemi, nebo je něco pod ním?)
Potter: Když si přečtete co píše, zjistíte, že je něco v té hlavni. Jenže (je to vidět i na obrázku), takto z té hlavně asi nic nedostanete, potřebujete tu hlaveň sklonit dolů. Jenže to ručně nejde, budete to potřebovat vypáčit. K tomu budete potřebovat kus té stěžně.
Běžte se podívat k tomu vyhlídkovému oknu ve třetí stanici. Třeba Vás něco napadne.
něco je v něm ( v hlavni)
jenda176: tam se pak můžete vrátit. Ve hře nejde něco zkazit, propásnout, apod. Teď hned se tam sice nevrátíte, ale potom to půjde. Jinak jestli jste na začátku, proč jednoduše hru nespustíte znovu?
Sláva, už máme prvního v cíli!
Pridávam sa k Lanike, mám problém vytvoriť bublinu
Mám soft gooeyy gum v inventári. Príkaz chew the gum v pohode funguje,
avšak blow the gum hlási chybu: „stick of bubble gum is not here“. Mám to
chápať tak že ide o dve rôzne predmety?
a já jsem zase na začátku.Blahopřeji vítezi
Jinak, jak se mám odpoutat? Nebere mi to take down,break away… :
Enuyvatar: tak nefoukejte žvýkačku ale bublinu. BLOW A BUBBLE nebo MAKE A BUBBLE. Na tu podivnou reakci se ale podívám a upravím, aby to nemátlo.
Zabil jsem Octupuse, nebo spíše zranil, chudák
jenda: odpoutat: např. take off the belt, remove the belt, unbuckle, unbuckle the belt, unfasten the belt… reaguje to na mraky příkazů.
To jsem už také zkoušel (take off the belt),ale píše to :I can't do that.Sorry.
a ty ostatní?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.