McKay: Aby na mě nepřišli ochránci zvířat…
McKay: Aby na mě nepřišli ochránci zvířat…
Som na mieste činu, avšak neviem ako mám nabrať inkust do pera.
zkuste sloveso FILL
Už mám novou kartu, nemůžu ale nastoupit do vlaku.
jak to, že ne?
Já ty ostatní přehlédl – Remove the belt
jsem na stanici Alpha, řeknu např. go inside the travel-tube car, on mi řekne: I can't go in nebo I can't, because the travel-tube car isn't here.
get on
sakra já si fakt připadám jak pitomej, mám všechno na uvaření palačinky, ale ať zkoušim co zkouším, nejde to dát dohromady.
georgia: Taky nejde.
Píšu: Add the egg in the bowl a reakce? Just tell me what you want to cook. Napíšu pancake a reakce? I can´t do that. sloveso „Mix“ nefunguje vůbec a když napíšu jenom cook the pancake, tak mi to říká: On the dirty frying pan?
McKay: Je tam v popisu lokace napsáno, že tu travel-tube car je? Je to rozhodně divné. Neboj, případně opravím.
ramonis:
1) samotné pancake není příkaz, je potřeba, aby vždycky obsahoval příkaz
sloveso.
2) jdeš na to dobře. Akorát je špinavá pánev.
V popisu právě není. Ještě předtím než jsem šel pro kartu, šel jsem do moře, našel pár věcí, naplnil pero inkoustem, na zpáteční už pro kartu jsem zkusil jít do vlaku, to šlo, vystoupil jsem a pak už ne.
McKay: Můžeš prosím uložit hru a potom mi mailem poslat ten soubor? Ukládá se to do SeabaseDelta/Saved/
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.