Help for English

Seabase Delta

No dobře, ale tu jsem zkoušel umýt tuším ve sprše a nešlo to, ve dřezu není voda. Ale beztak nejdřív všechno potřebuju rozmíchat v misce. Ale nejde mi to do té misky dát.

už nemusíš, už vidím, kde je chyba. Když vejdeš dovnitř a napíšeš GO BACK, tak to vystoupí ale vlak zmizí. Opravím, za chvilku pošlu opravu.

ve sprše to jde. :-) A nebo v moři. :-)

Ok, poslal jsem ti save na email.

Stáhněte si prosím:

http://www.helpforenglish.cz/…eforecom.dat

Tento soubor vložte do složky SeabaseDelta/data/ a nahraďte jím starý soubor beforecom.dat

Travel-tube car by se v oné místnosti mělo opět objevit.

no máš pravdu s tou sprchou. akorát, když jsem přišel do sprchy a řekl umyj pánev, tak mi to psalo, že je clean enough. Fakt. Až když jsem zapnul vodu, tak to šlo.

ramonis: Jo, ta hláška je automatická, píše to na všechno, co napíšeš, aby umyl. Upravím. :-)

:--D A jinak s tím travel-tube car…předtím jsem měl stejnej problém, takže až tam do té lokace půjdu, tak si mám taky nahrát ten soubor, jo?

Marek: Díky moc, travel-tube car se už objevilo a pokračuju v dobrodružství :)

OMG: Čím vším si musí člověk projít, než uvaří pancake. Zaprvý, píšu „Cook the omelette“ a nic. Několikrát. Pak mi dojde asi po 5 minutách, že to není omelette ale pancake. A stejně to nejde. Tak dalších 5 minut, než napíšu make the pancake.

1. jak mám uložit ten soubor? když tu adresu zadám do prohlížeče, tak se mi objeví normální stránka s miliony písmenek

2)dível jsem se z té vyhlídky na třetí zastávce a on tam vidí nějaký klacky vyčnívající z lodi, já ale žádný nevidím, na lodi jsem sebral hřebíky a prkno. U ponorky taky žádný klacky

Prosím pomezte mi už jsem zoufalá, jak opravím ty výtahy? Dík

2 ametyst: žvýkačka!

ametyst: ten nefunkční výtah neopravíš, tam budeš muset zvednout poklop, na to potřebuješ klíč (to zatím vůbec neřeš)
u funkčního výtahu musíš rozžvýkat žvýkačku a provést nějakou tu interakci s tlačítkem .Já už přesně bohužel nevím, ale ono ti to přesně napovídá co mu máš říct

ahoj, prosím pomozte mi někdo. Nevím jak se hnout ze stanice metra Betha. Mám kartu, kufr a nějaký dokument. Pokud mu řeknu, aby dal páčku dolu, tak to nejde. Nevim jak udělat to,aby přijel vlak. :-(

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.