lokam123: Napiš PULL THE LEVER
lokam123: Napiš PULL THE LEVER
Kde najít číslo, které vložit na klávesnici pro TIGERFISH MISSILE. Našla jsem nápovědu pro ELEVATION. Je nějaká i pro BEARING?
já zase nevim, jak si mám zacpat uši, ybch vydržel poslouchat metal a prošel těma dveřma!
McKay: děkuju ti moc
Potter:
Soubor je víceméně textový soubor s koncovkou DAT. Prohlížeč by měl nabídkou Otevřít / Uložit. Vyberte uložit. Pokud nenabídne, musíte to nějak obejít… buď prohlížeč nastavit,a by tuto hlášku zobrazoval, a nebo si např. odkaz poslat emailem a až přijde, tak na promodralý odkaz kliknout pravým tlačítkem a zvolit „uložit cíl jako…“ (Já prohlížečům nerozumím a tak bych to určitě řešit takto ‚elegantně‘.
2) není to klacek, ale ta stěžeň. (POLE – kůl, myslí tím ale stěžeň). Co je na druhé straně vyhlídky? Nenapadne Vás něco?
ramonis: Nemusíš si je zacpávat, stačí nebrat kazeťák sebou.
lokam123 – pull the lever
jerofyzo: BEARING a ELEVATION jsou hodnoty zadávané ve stupních. Z čeho na základně lze vyčíst údaj ve stupních?
georgia: děkuji
omg…!!! thanks Jerofyzo!
ramonis: sry za tu palačinku, že nešlo COOK a pancake. Už to mám opravené, příštím generacím už to bude poslouchat i na COOK a pancake.
jestli jsem to dobře pochopil je tam nějaký raketový záliv…říkal jsem si jestli třeba na tý ponorce nevidí nějaký rakety, ale odjet se mi s ní nepodařilo…fakt nemám páru co má stěžeň společného s tím missilebay
Děkuji za navedení na stupně. A já si už říkala, k čemu ten teploměr bude.
v missile bay je raketa, naproti tomu je starý vrak s vyčnívající stěžní. Stěžeň potřebujete, ale nejde ulomit (samozřejmě na to člověk nemá sílu ani nářadí). Jak ji tedy „ulomit“ jinak?
Jinak MISSILE BAY není zátoka, BAY je také něco jak výklenek apod. Synonymu slova ALCOVE, které je také ve hře někde použito.
mám tu kazetu ale stejně nevím, jak otevřít ty dveře…
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.