Help for English

Němčina na nemcina-zdarma.cz

Ahoj, chtěl bych se zeptat na Vaše stránky s němčinou, co se s nimi stalo, že už se pro ně netvoří nové články, poslední příspěvek je ke konci roku 2015, přijde mi to obrovská škoda, učím se oba jazyky a vím, že tyto stránky s angličtinou jsou opravdu prospěšné, kdyby byly na stejné úrovni i ty s němčinou, bylo by to úplně super. Plánujete je ještě oživit? :)

Tyto stránky, stejně jako Španělština, Portugalština, Latina apod. vznikaly jako iniciativa třetích stran. Tyto strany nás požádaly a my jsme jim zapůjčili prostor a naši technologii. Nejsou nijak námi řízené. Mají pouze naši podporu. Konkrétně němčina zažila už hodně změn administrátorů.

Mám v plánu navázat v nejbližší době s administrátory němčiny kontakt, a pokud to dobře dopadne, mohly by se stránky zase rozjet.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Franta K. Barták vložený před 7 lety

Mám v plánu navázat v nejbližší době s administrátory němčiny kontakt, a pokud to dobře dopadne, mohly by se stránky zase rozjet.

To zní dobře. Plánujete, Franto, také na stránky přispívat?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Michal vložený před 7 lety

To zní dobře. Plánujete, Franto, také na stránky přispívat?

To je ještě ve fázi vyjednávání, ale rád bych.

To je ještě ve fázi vyjednávání, ale rád bych.

To moc rád slyším, držím Vám palce, ať se to povede, bylo by opravdu super mít zde Němčinu na stejné úrovni jako Angličtinu :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Alois vložený před 7 lety

To moc rád slyším, držím Vám palce, ať se to povede, bylo by opravdu super mít zde Němčinu na stejné úrovni jako Angličtinu :)

U webu němčiny, pokud vím, byl poslední roky problém v malé návštěvnosti a zpětné vazbě (alespoň když porovnáme např. Diskuzní fórum tam a tady). Uvidíme, snad se to změní.

U webu němčiny, pokud vím, byl poslední roky problém v malé návštěvnosti a zpětné vazbě (alespoň když porovnáme např. Diskuzní fórum tam a tady). Uvidíme, snad se to změní.

No, byl to jeden z důvodu, proč jsem psal sem a ne tam, netuším proč to tak je, možná tím, že není web ještě tolik obsáhlý. Co vím, tak němčina se v mém okolí učí hodně, měl jsem ji na ZŠ, poté byla na SOŠ, ale ne pro INF, pouze pro EKO, na VŠ jsou ale i studenti, co začínají s Aj úplně od začátku, jelikož měli jenom němčinu. Je jasné, že angličtina je více rozšířená, ale nemyslím si, že by to bylo kvůli tomu, že se jí učí méně lidí, netuším :/

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Alois vložený před 7 lety

No, byl to jeden z důvodu, proč jsem psal sem a ne tam, netuším proč to tak je, možná tím, že není web ještě tolik obsáhlý. Co vím, tak němčina se v mém okolí učí hodně, měl jsem ji na ZŠ, poté byla na SOŠ, ale ne pro INF, pouze pro EKO, na VŠ jsou ale i studenti, co začínají s Aj úplně od začátku, jelikož měli jenom němčinu. Je jasné, že angličtina je více rozšířená, ale nemyslím si, že by to bylo kvůli tomu, že se jí učí méně lidí, netuším :/

Možná je to tím, že má o němčinu zájem čím dál méně lidí. Je to škoda, ten obsah na stránkách je podle mě dost kvalitní. Možná by nebylo špatné stránky nějak propagovat např. do škol. Ale to se mi lehko říká.

Slabá účast je vidím i na španělštině a latině. Čeština se osamostatnila a portugalština už možná ani neexistuje. HFE je ale nesmrtelné :D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.