Help for English

Seabase Delta

no jestli na ten stěžeň mám začít střílet rakety z místnosti s počítačem, tak to v tom lepším případě z lodi nic nezbyde a v horším nepříjdu na to jak střílet…no jdu to prověřit

potter: Nezačnete jen tak střílet. Nejdřív namíříte a pak… :-)

Tak jsem u konce. Ale dalo to zabrat.

nevíte někdo, proč mi pořád nejde ten slovníček? Já jsem se zasekl u toho, že se chci podívat do oceánu a nevim jak dál. Říká mi že nemůže pod vodou dýchat :-D, jenže kde najít kyslíkovou bombu.

Někde musíš najít an air of bottle a když ji prozkoumáš, zjistíš, že má HOSE. Musíš ji propojit s potápěcím oblekem.

Jsem v head office kde jsem získal novou kartu. Je tam formulář. Pokud jsem to dobře pochopil,tam se mám podepsat?Nebo mám místnost opustit? Nemám pero ani inkoust.

můžu se zeptat jak mám zabít tu chobotnici? :?

Novou kartu získáš až podepíšeš formulář. Zatím to neřeš a zkoumej základnu dál. Najdeš pero a potom budeš muset pero naplnit inkoustem.

loxir: kill it with a speargun

McKay–díky 8-)

prozkoumával jsem základnu, že třeba zjistím co tam mám napsat, uvolnil jsem ponorku (myslel jsem si, že třeba ty čísla získám když přijedu k lodi- bohužel ne)tet už vím co bude poslední věc co v tý hře udělám :-D . První číslo mi to nějakým zázrakem akceptovalo, ale kde zjistím to druhý číslo, který mám napsat do toho počítače

co mám udělat s tím plnotučným mlékem v kuchyni?Má to nějakou spojitost? Jak umýt pánev. Doufám,že to nedělám zbytečně a nejsem na slepé stopě :-D

jenda176: jak už tu pan Vít psal buď ji umýt ve sprše, nebo v moři, no a na tý pánci budeš s polus dalšími surovinami péci omeletu (recept je v knize)

potter:takže zatím opustit kuchyň a pátrat dál po sprše nebo moři.Díky 8-)

Jak rozjedu výtah v prvním patře. :-(

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.