Help for English

Seabase Delta

jenda176:vedle kuchyně máš slepici, tak z nímůžeš zkusit vymámit vejce, někde už tu návod je, moře je úplně dole a sprchu máš o patro výš, takže stejně musíš výtahem, knihovna je nahoře, a pak budeš muset taky do místnosti s odpadky…ale ono je to všechno tak moc provázaný.....těžký radit co dřív

Potter-druhé číslo je elevation, tak doporučuji hledat v okolí elevatoru.

jerofyzo:dík. raketa odstartovala, jdu zkontrolovat co se stalo :-)

nemůžu vzbudit slepici – nemám žvýkačku.Stále tleskám,ale slýpka stále spí jako zabitá.Co je to za slepici? Místo aby budila lidi, lidi budí ji. :-D :-D :-D

tak už jsem tu žvejku našel-jdu ji vzbudit – díky potter

nevím kam dál, materiál z kanonu mám…přemýšlím co v místnosti s rozbitým žebříkem,je dobrý nápad inspirovat se tou počítačovou hrou(s joystikem)? Osobne jsem názoru, že to nemůže fungovat :shock:

já zase nevím jak nafouknout bublinu.Nic mi to nebere. :-(

Potter-rozhodně se inspiruj.

jenda:už to tu je(blow bubble)
jerofyzo:když mu řeknu dej klacek na sud s všemožnýma předložkama který znám, tak se mě zeptá: kde? No nerozbil bys mu…úsměv :-) , žebřík opravit nechce, já už nevím co mu mám slíbit

potter: to jsem zkoušel (blow bubble), make bubble, kick the cage,inflate bubble, wake hen by blow bubble,…už mě nic nenapadá :? Jinak díky 8-) .....a spí jako zabitá

a máš tu žvýkačku rozkousanou, rozžvejkanou? chew the gum
jinak budeš ji potřebovat i ve funkčním výtahu- taky už to tu někde je

potter: zkoušel jsem předtím i Put gum in your mouth,ale nic, tak jsem od toho upustil.Teď jsi mi napověděl rozkousat.To už mi vzalo – slepice vzbuzená. :-D dík

Potter-klaun skáče na houpačce.

co mám dělat, abych otevřela dveře? mám kazetu i rádio..

když vložím kazetu do přehrávače tak jí hned vyndá a nic z toho…co s tím?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.