Help for English

Seabase Delta

nechat hrající rádio u mikrofonu a jít ke dveřím bez rádia

tak to by mě vážně nenapadlo, že takhle se dají otevřít dveře :o

zumlok: všude na základně jsou roztroušené nápovědy. Dveře jsou těžké a kovové (heavy, metal). Na kazetě je napsáno, že je tam HEAVY METAL.

Podobných nápověd je na základně mraky. :-)

jj, napadlo mě, že to souvisí, jenomže právě že jsem donesla kazeťák ke dveřím a tam to nefungovalo, až u mikrofonu

jak ho mám donutit použít houpačku. řeknu mu:stoupni si na jeden konec houpačky nerozumí, řeknu mu:prohlédni si ji, přijde mu to povědomí, tak mu řeknu:použij tu houpačku jako v tý videohře…ale to je jak mluvit do dubu

potter: step on the seesaw, step on the plank apod. Nebo na radu ducha z potopeného korábu: WALK THE PLANK. :-)

potter: taky to teď řeším a už nevím, jak mu to říct

jak se mám dostat do 3 patra,když mi žádný výtah nefunguje.Čím spravit poklop, čím vypínač – o klouzačce nemluvě.Nějak se motám a nevím kam dřív.

jenda176: výtah č. 1 nefunguje?

zumlok: tlačítko č.
3 nefunguje – vím,že přilepit žvýkačkou,ale jak?

Jenda176: nejprve rozžvýkat a pak stick the button with the gum

zumlok – Já jsem myslel,že už jí mám v puse,tak automaticky žvýká a pak stačí jenom vyndat a přilepit. :-D díky

Jak mám přivázat magnet na šnůru? A jak přečtu stupně z toho teploměru? Pořád mi říká něco o zimnici a o horečce. A co s tou čočkou na kameře? Nic mě nenapadá.

ametyst:

1) normálně přivázat magnet ke šňůře – tie the magnet to the line
2) jak se řekne ‚změřit si teplotu‘ – take your temperature
3) jak se jmenuje autor knihy o palačinkách?

a co teť na vršku hlavice? deaktivovat mi nejde, tak jsem si říkal, určitě ji budu muset otevřít šroubovákem (ve filmech většinou oddělaj nějakej kryt) jenže šroubovák nemám. Tak běžím až do kuchyně, pak zpátky…a nic…nejhorší je, že on tu hlavici nemůže ani prozkoumat, což nechápu

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.