Help for English

DVD Lipstick Jungle, Rules of engagement

Lipstick Jungle (Džungle rtěnek) 1. série – anglické znění bez titulků Lipstick Jungle (Džungle rtěnek) 2. série – anglické znění bez titulků Rules of Engagement (Pravidla zasnoubení) 1. série – AJ/NJ/Šj/IT s odpovídajícími titulky Cena: 70,– za kus+poštovné

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Matana.Martina vložený před 7 lety

Lipstick Jungle (Džungle rtěnek) 1. série – anglické znění bez titulků Lipstick Jungle (Džungle rtěnek) 2. série – anglické znění bez titulků Rules of Engagement (Pravidla zasnoubení) 1. série – AJ/NJ/Šj/IT s odpovídajícími titulky Cena: 70,– za kus+poštovné

Jen se ujistím
- Lipstick Jungle nemá žádné další jazykové stopy;
- Rules of Engagement obsahuje krom angličtiny i německý, španělský a italský dabing?

Děkuji

Lipstick Jungle: ano, máte pravdu (soundtrack-English, subtitles-note) Rules: Language EN(5.1)/FR,GE,IT­,SP(stereo) Subtitles: FR,GE,IT,SP… … takže, pokud to dobře chápu, ano. Také jsem se divila

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Matana.Martina vložený před 7 lety

Lipstick Jungle: ano, máte pravdu (soundtrack-English, subtitles-note) Rules: Language EN(5.1)/FR,GE,IT­,SP(stereo) Subtitles: FR,GE,IT,SP… … takže, pokud to dobře chápu, ano. Také jsem se divila

Poslal jsem Vám soukromou zprávu.

Lipstick Jungle: season 1 & 2, každé za 70,– … volné :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.