U několika starších článků se mi stane, že pokud se ho pokusím otevřít, objeví se upozornění, že článek nebyl vydán. Jedná se o chybu, nebo byly některé články smazány.
U několika starších článků se mi stane, že pokud se ho pokusím otevřít, objeví se upozornění, že článek nebyl vydán. Jedná se o chybu, nebo byly některé články smazány.
Většinou jde o starší články vytvořené jinou technologií, které je třeba postupně předělat, aby se správně zobrazovaly i v novém systému. Po dobu přepracovávání jsou skryté.
Máte nějaký příklad?
Máte nějaký příklad?
Jedná se například o článek Daily English Crumbs (Intermediate): March 16 in History nebo Daily English Crumbs (Advanced): March 10 in History, oba z roku 2009.
Jedná se například o článek Daily English Crumbs (Intermediate): March 16 in History nebo Daily English Crumbs (Advanced): March 10 in History, oba z roku 2009.
Všechny “Daily English Crumbs” jsme stáhli. Nebyli jsme s jejich obsahem a kvalitou úplně spokojeni. To byl také důvod, proč jsme je kdysi zastavili a nyní stáhli úplně. Obnovovat je neplánujeme.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.