Teď jsem zjistil, že jsem neprozkoumal jednu místnost ve stanici Charlie, Delta a Echo. Dá se jít zpět nebo mám hru hrát znova? Já myslel, že se tu nedá nic zkazit. Nechápu jak jsem je mohl přehlédnout. Poraďte prosím.
Teď jsem zjistil, že jsem neprozkoumal jednu místnost ve stanici Charlie, Delta a Echo. Dá se jít zpět nebo mám hru hrát znova? Já myslel, že se tu nedá nic zkazit. Nechápu jak jsem je mohl přehlédnout. Poraďte prosím.
Jojo tu mám ale co s ní?
Dkk: hodit
jenda176 – jestli máš obnovenou kartu od autoclerk, tak už můžeš jezdit po stanicích jak chceš.
goergia – ještě ne, ale děkuji za nápovědu. To by mě nenapadlo.
Jakže se prosimvás dostanu dolu tou šachtou? Nebylo tam něco s magnetem přivázaným k line? Ale kde je magnet?
Jakže se prosimvás dostanu dolu tou šachtou? Nebylo tam něco s magnetem přivázaným k line? Ale kde je magnet?
Tak zase nemám inkoust, kde ho hledat?
Dohráno!
Magnet se dá vzít z reproduktoru u hi-fi.
inkoust je ve vodě u chobotnice
Tak tohle je teda legrační věta: unscrew the screw with the screwdriver :--D
ramonis: co znamená ‚nejde stáhnout‘?
ramonis: Jasně, věta kamarádka k SWITCH THE SWITCH. Lepší je REMOVE THE SCREW a nebo UNSCREW THE MAGNET (samozřejmě dodat WITH THE SCREWDRIVER).
2 Marek: Už jsem to s tím souborem vyřešil.
screw: Já jsem náhodou zkoušel nejdřív undo, ale to se asi nepoužívá.
Jinak nevim, ale dal jsem tam tu line a šel jsem pryč a zmizela mi. Když se
vrátím není tam.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.