Help for English

Dopis Satrianimu

Dobrý den, mohl by mi tu někdo prosím zkontrolovat a případně opravit tento dopis? Předem děkuji.

Hello Mr. Joe Satriani, I'd like to ask something about the G3 in 2003 which you played along with Yngwie Malmsteen and Steve Vai. I know or maybe think there is no love lost between you and Yngwie, I heard that Yngwie was looking down on you and Steve. You and Steve also had been preparing for him (guitar solos etc…) and without him to look unprepared and insecured unlike you, before the show, so then at the show supposedly during the final collective jam Malmsteen was little out – still was running off  somewhere on stage when in a certain moment you and Steve was staying in one place and played solo in two-part about which he didn't know, he also was desperate because he didn't know where to feel on guitar and so one. I was wandering what is truth because on the DVD record in 2003 in Denver it's not visibly. The biggist your fan Martina

Dobrý den pane Satriani, Ráda bych se na něco zeptala ohledně G3 z roku 2003 kdy jste spolupracoval/hrál společně s Y. M. a S.V.. Vím, nebo možná si myslím, že se v lásce asi zrovna nemáte, slyšela jsem že se nad vámi (Y.M.) povyšoval a že jste se se Stevem na něj a bez něj připravovali (kytarová sola atd.) předem aby vypadal na rozdíl od vás nepřipraveně a nejistě. Takže potom na vystoupení během společného závěrečného jamu Yngwie prý byl trochu mimo, stále někam odbíhal po podiu když vy v určitém momentu jste se Stevem stáli s kytarami na jednom místě a vypalovali nějaké solo ve dvojhlase o kterém Yngwie nevěděl, byl také zoufalý, protože nevěděl kam sáhnout po kytaře a tak dále. Zajímalo by mě, co je na tom pravdy protože to na DVD z roku 2003 není viditelné. Vaše největší fanynka.

Máte tam dost chyb a některé části nejsou srozumitelné, jenže tohle je už spíš na samostatný překlad a do toho se mi moc nechce. Toto fórum slouží k pochopení gramatiky nebo krátkých překladů.

Např. The biggist your fan Martina bude pochopeno i když to má být Your biggest fan Martina

P.S. opravdu mu chcete jako největší fanynka poslat dotaz na “nesportovní” chování?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.