Mám na sobě skafandr, ploutve, ale nevím jak použít Hose z té tlakové láhve.Nemám mít i brýle nebo to je součástí skafandru?Potřebuji získat ten inkoust.....jo a dík „ramonis“
Mám na sobě skafandr, ploutve, ale nevím jak použít Hose z té tlakové láhve.Nemám mít i brýle nebo to je součástí skafandru?Potřebuji získat ten inkoust.....jo a dík „ramonis“
brýle nejsou potřeba. :--D Zkus něco jako join the hose with the bottle
ramonis: Kam jsi dal tu šňůru? Má se přivázat magnet na šňůru a šňůra potom spustit dolů šachtou.
Šňůru mám spuštěnou dolu, ale co teď? Asi mi něco uniklo.
Jsem se úplně lekl :--) V tom výtahu jsem dal „take all“ a „sebral jsem výtah!“
COŽE???? To snad ne.
desperate times times require desperate meassures nebo jak to je :--D
Nojo, byla tam špatně nastavená jedna proměnná. Tak to mě dostalo.
Je sranda betatestovat takovouhle hru. A co mám please teda dělat teď?
minus jedno TIMES a mínus jedno S ve slově measures. A místo require je myslím CALL FOR. Ale to sem sedí.
Zkus si ten výtah někam odnýst.
prostě ho polož.
Dal jsem na tebe: Tak dávej bacha:
1) Okay, I take the lift.
2) My hands are quite full. I don't think I will be able to carry anything
else.
to lano je dropnutý dole, ale nevim co dál
ad2 – teď tu šňůru vytáhni, ne? Jo a mimochodem… už jsi na dně šachty něco objevil? Pokud ne, nic nevylovíš. Musíš nejdřív vědět, po čem jdeš.
tak už jsem úspěšně dohrála..ale dalo to zabrat=)
Ale když chci dát „drop the lift“ tak to píše, že už lift nemám. Původně jsem to „take the lift“ chápal jako, že jsem nekam odjel, ale nechápal jsem to, když je výtah out of order. A pak mi došlo, že jsem si ten výtah vzal na záda. :--D
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.