mooc milé! ti začátečníci tu mají komfort!
Komentáře k článku: I'm / you're / my / your (záložka)
mooc milé! ti začátečníci tu mají komfort!
Bezva nápad. Dětičky v tom opravdu mají „maglajz“. Díky.
Záložka vyrobena
i když nemám problémy se zájmeny, mám hodně knížek
To je zase výborný nápad, mít pár takových záložek by se mi líbilo. Tak
budu přemýšlet, jaké téma na ně dát.
Super nápad. Děkuji. Těším se na další „taháky“.
dík za tip
Také si takovou záložku vyrobím – akorát s obměnou, že si na ní dám spíš ta sloíčka, která se dost často používají, ale já si jejich významy za boha nemůžu zapamatovat…dík
Výborně, také si ji udělám. A vnukům ke Dni dětí – dobrý , drobný dárek. Konečně zase něco pro úplné začátečníky. A těch záložek si můžeme pořídit víc, i do školní učebnice, i do zábavné knížky.
Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, jestli je nějaký rozdíl mezi ,,your" a ,,thy"? Jestli to mohu použít místo ,your" kdykoliv nebo jsou na to pravidla… Např ,,This is your dog." A ,,This is thy dog." Díky předem za odpověď.
Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, jestli je nějaký rozdíl mezi ,,your" a ,,thy"? Jestli to mohu použít místo ,your" kdykoliv nebo jsou na to pravidla… Např ,,This is your dog." A ,,This is thy dog." Díky předem za odpověď.
“Thy” je archaismus, rozhodně to nepoužívejte v hovoru. Neznám sice přesně Vaši úroveň angličtiny, ale řekl bych, že jsou pro Vás daleko důležitější věci než archaismy…
Dobře, děkuji Vám za váš názor, přeji pěkný den.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.