no, a ty jsem si nechal u těch dveří k ponorce a vraku,abych zbytečně netahal víc věcí. Chtěl jsem mít volnější ruce
no, a ty jsem si nechal u těch dveří k ponorce a vraku,abych zbytečně netahal víc věcí. Chtěl jsem mít volnější ruce
Jenda: chce to obout „flippers“
já jsem si to myslel,ale nechtěl jsem si to přiznat.......tak se budu muset vrátit pro flippers ..díky
Já nevím jak má zaměřit raketu. Chce to nějaký číselný údaje-bearing-elevation.Dnes se asi nepohnu.Nějak mě nic nenapadá.
koukám,že tu hraji jenom já.....že by jako vždy poslední?A to ještě nemám dohranou hru Apache gold
Jenda: Přečti si dřívější komentáře, je v nich uvedeno, kde hledat ty číselné údaje. Jinak já jsem Apache gold ještě nezačala ani hrát. Hodně štěstí. Já jsem zatím u houpačky.
napovím ti, jedno číslo zjistíš z teploměru a to druhé je napsané na jednom místě, někde u nějakého výtahu
to je mazec…mám pocit,že jsem obklopen Alzheimerem
díky Mandy a Potter
Hurá. Británie je zachráněna.
jenda176: Poslední nejsi. Já už asi 15 minut sedím na začátku
ve vlaku, mam zapnutý pásy a nemám nejmenší tušení jak ten vlak
rozjet.
camelie5 – stačí napsat ang. „vlož kartu“.Ale na každé zastávce
radši vystup a zkoumej.
Blahopřeji Mandy
Ten poklop ve výtahu č.2 se otevře čím?
Klíčem?
Jenda 176 – kľúčom. Je na na stole v stanici Charlie. šupsom naspät poň.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.