Help for English

Seabase Delta

To Jenda: Nemusíš to hrát znova, jakmile obnovíš kartu, můžeš jezdit metrem dokola kolikrát chceš, a hlavně budeš se muset pořád do stanic vracet. :-)

chvíli tady člověk není a hned 28 nových příspěvků. :-)

a nejvíce příspěvků ode mně. Právě pročítám diskuzi, zda na něco nepřijdu.
Mandy28 – to ano,ale pro začátek radši vystupuj.Najdeš věci,které ti budou chybět než obnovíš kartu.

Buď čtu špatně příspěvky nebo jsem natvrdlý, ale jak zakrýt tu kameru. Já myslel palačinkou,ale to nejde.K čemu je vlastně ta palačinka?

ano, palačinkou. Jak to že to nejde? Jakým příkazem to píšete?

Na zakrytí kamery.

např. cover the lens by pancake

Neměl bych mít náhodou žebřík? To nemám.

Už jsem napsal : use the pancake to cover lens a odpověď – i throw the pancake at the camera. nice hit! …takže hotovo :-D

problém byl v předložce BY. Správně je předložka WITH. To platí i pro další místa – když někde něco děláte prostřednictvím nějakého nástroje apod., používá se WITH.

Nevím proč tam strkám stále to BY a při tom WITH je logický…Právě jsem na odpalovací základně – k čemu je?Žebřík rozbitý.

Musíte se dostat nahoru, už se blížíte k cíli, jen jestli k tomu máte všechno co potřebujete.

To by mě opravdu zajímalo zda mám vše. Musím asi na něčem stát. Táhnu sud Rumu (bohužel prázdný)fólii, prádelní šňůru, šroubovák.Snad nic nechybí. :shock:

sud je fajn, ale nestačí- jde o to jestli jste už viděl hru na toaletě v tom automatu.

to třetí patro jste už prolezl celé? je to třeba dřív, než vyskočíte do výšin.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.