Hrajete hru Seabase Delta a potřebujete nápovědu?
Hrajete hru Seabase Delta a potřebujete nápovědu?
No tak já jsem se zasekl už na food farm nevíte, prosím jak na ty řasy? dá se to nějak odstranit, nebo přeskočit,nebo…? nějak nevím, no…sníst to nechce
na to přijdete později, je to první finta, tak zkuste pokračovat. budete se muset vrátit lépe vybaven.
od včerejška přemýšlím nad tím, jak zadat ty čísla, a už mě vůbec nic nenapadá, jenom tuším, ze to bude úplně jednoduché
enter + číslo.
Jéé to je sranda. Pořád jsem nemohla přijít jak vzít to prkno tak jsem mu řekla ať se po něm projde a on se mě zeptal jestli když mi někdo řekne ať skočim z útesu jestli to udělam On je připravený fakt na všechno. Tak prkno už mám ale teď zas nevím co mu říct aby vypáčil kanón. A děkuju za nápovědy bez nich bych byla ztracená
Už se mi to povedlo
Hurá dohráno
Prosim vás, jsem už na začátku bezradný. Jak se sundává a seatbelt ? zkoušel jsem take off, belt off, buckle off, leash, děkuji za odpověd nebo aspoň za náznak
Unbuckle
TAKE OFF THE BELT nešlo?
prosím, kde seženu magnet a houpačku? Jsem už zoufalá
Loxir – pátrej ve třetím patře (magnet). O houpačce nemám tušení. Hodně štěstí.
houapčku si musíte vyrobit ze sudu a prkna
Děkuji moc
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.