Děkuji, ale musím říct, že než jsem vytáhl ten disk tak jsem vyplácal snad 20 příkazů „na spouštění“ atd. .......a to nemluvím o házení
Děkuji, ale musím říct, že než jsem vytáhl ten disk tak jsem vyplácal snad 20 příkazů „na spouštění“ atd. .......a to nemluvím o házení
No, jak jste to prkno lámal z té podlahy, tak tam hřebíky byly, je otázka, jestli jste je sebral. Jinak asi budou stále na vraku. Ach jo.
grrrrrrrrrr…I always lack patience. Hřebíku jsem si nevšiml.
jo aha, já mám asi blbý prkno. Takže ještě musím najít páčidlo? Nejde mi to vyndat kladivem.
Hm…dental pincers taky nepomáhaj, ani šroubovák. Potřebuju kleště!
Dental pincers by měly pomoct.
tohle není fér :--( Píšu tisíce příkazů a až Pull out the screws with the dental pincers zabralo. Díky Jerofyzo. jinak bych tam zkejsnul
Ramonis – tam ještě nejsem,ale znám ten pocit.Těch příkazů co jsem vkládal a nešlo to......buď to píšeš špatně (jako já) nebo na to jdi jinak.Zkus nails místo screws.
ramonis: Až dohraješ, poprosím o log – soubor, kam se zapisují všechny tvoje příkazy a odpovědi na ně. U tebe konkrétně to bude asi zajímavý počtení.
Ty hřebíky… pull the nails, remove the nails, pull out the nails… (with the pincers). Co jsi tam proboha psal?
Jinak většina předmětů, které je potřeba na výrobu houpačky, mají v popisku SEE WHAT YOU CAN MAKE.
2 Marek Vít: Ále, ani se neptej, většinou blbosti, já se vždycky
u té hry rozčílím a přestanu přemýšlet hlavou. Nedošlo mi, že mám
používat slovo „nails“ a furt jsem používal účelový věty :D Jinak nevim, jestli je to dobrej nápad posílat ten log,
protože jsem byl ve hře několikrát opakovaně sprostej :D ale jestli
ze mě chceš mít legraci, tak klidně. Za ty nápovědy to pošlu. Ale jaksi
jsem to ještě nedohrál, protože žehlička je studená! A mě fakt nic
nenapadá. Potřebuju vyžehlit tu fólii.
Jdu radši napsat kousek diplomky. Mohl jsem mít dávno stránku, nehrát hru,
ale to jsem celej já.
studená žehlička? A co takhle ji zapnout.
vždyť je plugged in ..!!! To snad není možný. Nedošlo mi, že má ještě zapínač! Ach jo, tahle hra dělá z normálních lidí idioty :--D
Naprosto nezaslouženě dohráno. gg = good game. Posílám log i kód.
Nevíte co mám dělat s tou miniponorkou? Uvolnit? Jak?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.