Help for English

Budoucí čas - itinerář zájezdu

Všechny Vás zdravím, na úvod samozřejmě musím mockrát poděkovat tvůrcům stránek, jelikož sem už hodně dlouho chodím, ale ještě nikdy jsem nemusela psát přispěvek do diskuze… :-D Dnes jsem se tomu bohužel nevyhla a chci se zeptat. Píšu itinerář zájezdu a pro účastníky líčím, co všechno uvidí a kam se podívají. Ale nevím si rady s použitím budoucího času. Např. Dnes půjdeme do přirody, uvidíte tuhle a tuhle a tuhle zajímavost. Zítra navštívíme centrum, prohlédneme si to a to a to… Některé prohlídky jsou objednané a některé ne. Jak rozlišit časy? Zatím mi to všude (kromě u objednaných prohlídek – tam je jasný present continous) vycházelo na will, ale going to mi nedá spát… :) Předem díky

Nikdo neporadí? :-( Znovu jsem se to snažila vyřešit a asi bych tam dala všude will, jen u naplánovaných a zabookovaných prohlídek průběh…

Will by som pouzil keby som im oznamoval aky program ich bude cakat na zajazde, a we are going to by som vravel ked uz budu sediet v autobuse.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.