Help for English

Kurz angličtiny v zahraničí

 

Ahoj, v Praze jsem chodil do jazykové školy na angličtinu a bylo to fajn. A tak mě napadlo, jestli něco podobného neexistuje i v jiných zemích. Ubytování bych si zařídil na hostelu, stravu vlastní. Díky tomu bych mohl mít jazykový kurz v zahraničí mnohem levněji a bez agentury. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Díky!

Ahoj, ja takhle byla v Londyne, skolu jsem si domluvila sama, ubytovani jsem teda mela v rodine, kterou jsem si domluvila pres skolu. Bylo to v pohode. Zalezi, jake mas predstavy. Vse jde vyresit netu.

Ano, samozřejmě vím, že jde vše vyřešit na netu a i jsem pár věcí našel, trošku se ale obávám personalisovaného vyhledávání Google když budu z ČR hledat jazykovou školu např. na Maltě, bude mi to dávat odkazy určené pro cizince, hledající ze zahraničí. Raději bych si našel školu angličiny, jako kdyby místní hledal školu ve svém městě… Možná jsem ale špatně položil úvodní dotaz.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.