To je pěkná výzdoba, těším se na Halloween a na Christmas.
Tjo, ta dýně fakt mrká
To je pěkná výzdoba, těším se na Halloween a na Christmas.
Tjo, ta dýně fakt mrká
jo, to jsem včera neměl zase co lepšího na práci, než dělat mrkající dýni.
a já jsem si toho nevšimla, že mrká, to jsem teda vostuda
já jsem to udělal schválně, že jen tak promrkne… že dlouho nic a pak krátký mrk.
Taky jsem si mrkající dýně nevšiml, až po tom, co jsi ji zmínil v Co se děje na HFE topicu.
to Marek: ta dýně se tě fakt povedla
Mrkající dýně je dobrá, ale netopýři v levém sloupci jsou prostě úžasní!
Mě taky dostali ti netopýrci Jinak co vy a tenhle svátek, slavíte ho?
Angličtinu sice miluju, ale americký svátky a tradice, v čele s tím tlustým dědkem, co hazí dárky komínem o Vánocích nemusím
A je fakt že Halloween s našema Dušičkama srovávat vůbec nejde. Jednou jsem si vydloubal dýni, ale tam moje „slavení“ tohodle svátku končí
Ale výzdoba je super. Půl hodiny jsem čumel na tu dýni nahoře (vedle napisu HFE) a čekal až mrkne ,ale pak mi došlo že mám koukat na jinou Tu výzdobu bych uvítal častěji
Nám se doma Halloween moc líbí, děti celý týden malujou halloweenskou výzdobu, dlabali jsme tři dýně, teď na nás koukaj těma svejma oranžovýma očima ve tmě… Elinka celý víkend chodila v čarodějnickým převleku, co dostala od babičky. Slavení neslavení, je to pro děti, baví je to, a tak nemám nic proti. Importované svátky, jak to dnes někdo jinde nazval, se mi vesměs líbí a dětem taky.
Samozřejmě tu nejde mluvit o nějakém slavení, děti rozhodně k sousedům na „koledu“ posílat nebudu.
Na druhou stranu se mi tento „svátek“ líbí víc, než naše velikonoce. Kdybych měl volbu, nahradil bych jarní běhání s pomlázkou podzimnímu běhání v maskách. Třeba k tomu brzy dojde…
Doufám, že jsem se teď nikoho nedotkl.
Mně se líbí Halloween v podání Adams family
Já rovněž doufám, že jsem se ve svém minulém komentáři nikoho
nedotkla. Jen jsem se pokusila trošku posunout vychýlenou rovnováhu
v komentářích na stranu toho, kvůli čemu navštěvuji tento ojedinělý
web, a to jsou zdejší články.
Články na HFE obecně jsou IMHO velmi poučné, obsahují velké množství
užitečných informací setříděných do logických a přehledných struktur.
Současný nepoměr v komentářích v „neprospěch“ článků mě vyděsil
a téměř jsem propadla panice, že by mohlo (pod dojmem „kolektivní
poptávky“) v budoucnu dojít ke změně náplně vašich stránek na úkor
výše oceněných publikačních aktivit. A to by určitě bylo líto
nejen mně.
Magdaléna, nejste trošku OFF TOPIC ?:-D
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.