Help for English

Zlepšení z B1 na C1

 

Dobrý den, milovníci AJ Je mi 16 let angličtina mě začala bavit a chci se zlepšit. Škoda že mě to nenapadlo dříve :D. Anglickému jazyku věnuji čas každý den. Koukám na seriály, čtu a procvičuji AJ přes aplikaci Duolingo každý den. Budu mít i soukromé doučování od lektorky s CAE. Snad bude kvalitní lektorka. Můžete mi doporučit materiály, které se věnují zlepšení z B1 na B2? (gramatika) Myslíte že my bude stačit gramatika a další užitečné materiály z této skvělé stránky?

Chci se během 5 let zlepšil z B1 na C1. Vím musím postupně :)

Předem Vám děkuji za odpověď ;)

Dobrý den, pokud nasazení, které teď máte, udržíte, tak budete na C1 i dříve, než za 5 let. :-) Materiály: to je hrozně těžké takhle na dálku určit, co by vám vyhovovalo. Buď vám s tím pomůže vaše lektorka nebo můžete zajít do knihkupectví/kni­hovny a podívat se na různé učebnice. Zlepšení gramatiky může tato stránka zajistit, pokud byste chtěl i papírovou podobu, podívejte se na recenze učebnic, které tady na stránkách máme, a pak budete vědět, po čem se případně podívat.
Přeji vám pevnou motivaci. Určitě víte, že se na nás můžete kdykoliv obrátit. :-)

Doporučuji Destination B2,..invaluable ;-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.